За нас

   Фирма ЗАРИМЕКС ООД е основана през 1998 г. Предмет на дейност на фирмата е внос, износ и дистрибуция на оръжия, боеприпаси и аксесоари за тях, специализирано военно и полицейско оборудване за граждански цели и нуждите на право-охранителните органи.

   ЗАРИМЕКС е динамично развиваща се фирма, която непрекъснато разширява своята дейност и прилага гъвкава и коректна политика към търговските си партньори и клиенти. За тези години, компанията стана един от основните вносители и дистрибутори в сектора, а клиентите ни наброяват повече от 150 български компании търгуващи с оръжия и боеприпаси, Министерство на вътрешните работи, Министерство на отбраната, Национална Служба за Охрана при Президента на Р. България, Главна дирекция охрана, Българска Федерация по спортна стрелба, Българска Федерация по Биатлон, Българска Федерация по Динамична стрелба, множество охранителни фирми, клубове по спортна стрелба и стрелбищни комплекси и много други.

   През 2019 г. ЗАРИМЕКС осъществи един дългоочакван онлайн проект, а именно - текущия сайт за обяви - obiavi.zarimex.eu. Сайтът е предназначен за професионалисти и любители в спортните и ловни среди, като основната му цел е последните да имат лесен и напълно безплатен достъп до платформа, в която да публикуват и търсят необходимото им обурудване.

   Публикуваните обяви на obiavi.zarimex.eu могат да се добавят лично от техните собственици, като те могат да са или регистрирани потребители на сайта или гости. Регистрацията е изключително опростена и отнема много малко време, а предимствата й са, че регистрираният потребител би могъл да редактира своите добавени обяви, да ги изтрива, както и да добавя в "любими" продуктите, които са му направили впечатление или би искал да притежава. Обявите са с валидност 6 месеца, освен ако собственика не я прекратил по-рано. И не на последно място - публикуването на обяви, независимо от техния брой, на сайта на obiavi.zarimex.eu е напълно безплатно.

   За ново и неупотребявано оръжие в голямо разнообразие можете да разгледате сайта ни: www.zarimex.eu


За контакт с нас:

Адрес: гр. София, жк. Дървеница, ул. “Осми декември” №1

тел. 0883 31 44 88

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.